Samsøs bedste pizza

Olio starter forfra med en ny tilgang til hvad et pizzeria skal være. Ud med de forlorne råvarer og den dårlige smag, der ikke har en kæft med Italien at gøre. Ind med de ægte og bedste principper fra det italienske køkken. Hos Olio sælger vi napolitanske gourmet pizzaer og lækre desserter, så alle kan være med. Alle er inviteret til Samsøs suverænt bedste pizza – sej og super sprød.

Olio vil vise hvad en ægte napolitansk pizza skal være – friske råvarer, enkelhed og velsmag skåret, hakket, rørt, formet, bagt og langet over disken i en garage til tonerne af jazzanova og electronica – og hvad fanden betyder dobbelt fermenteret? Det vil sige, at dejen laves på en starter, der betyder en fermentering på minimum 48 timer. Resultatet er en uhørt sprødhed og en ualmindelig lækker sej krumme.

Hos Olio er der hverken kebab, ananas eller sovs og kartofler på en alenlang spiseseddel med 30 xenomorfe pizzaer fra Kuwait og Brovst. Du kan få både kød eller kun grønne pizzaer hos Olio – vi har iberisk eller italiensk pølse, skinke vi selv koger, plus røget Serano- eller Parmaskinke. Når vi har grønne pizzaer, er det Ikke fordi vi har en missionerende agenda, men simpelthen fordi grønne pizzaer smager fantastisk – det er hvad Olio handler om: ærlighed, enkelhed, velsmag.

Olio siger foreløbig tak for en forrygende opstart midt i vintersæsonen. Olio befinder sig i en opstartsfase og flere retter vil komme til og større ændringer vil ske sommeren over særligt med den vin jeg gentagne gange har truet med.

Alle skal være velkomne og vi glæder os til at se alle.

Til sidst vil Olio i samarbejde med Kongehuset og Google SEO sende en hilsen til søens folk og alle sejlere, der lægger til i Ballen eller andre havne på Samsø. Sejbåde, motorbåde, havn, havne. Pizza på havnen. Pizza i Ballen. Pizza på båden, på dækket.